Ако сте родени в периода 3 – 10 май, то вие сте телец

...
Ако сте родени в периода 3 – 10 май, то вие сте телец
Коментари Харесай

Телецът учител и неговите ученици

Ако сте родени в интервала 3 – 10 май, то вие сте телец преподавател. Вижте какво значи това, с помощта на нашия гост-автор Невена Христова от.

Ключовата дума за родените в интервала е Учител . Това време подхожда на излизането на напред във времето на формалното учене и обучение в живота на детето. Обучението е базата за бъдещето, в което той или тя ще заемат своето място в зрялото общество. Тук учителят има водещо значение като ролеви модел . Отдадеността, пробуждането, моралното развиване и самостоятелното деяние са значими детайли .

Родените в интервала се занимават с развиването и предаването на хрумвания и техники . Независимо с какво се занимават, всички те имат обръщение, което желаят да споделя т. Затова е доста значимо да открият някого, който желае да слуша. Техните наблюдения заслужават внимание и нормално се повтарят или записват. Мисловният им развой се случва, до момента в който приказват. Те са много авторитетни .

Въпреки че може да не са учители по предопределение, родените в интервала постоянно се занимават с сходни. Много от тях водят посредством образеца си, което е доста по-въздействащо от книги и учебници. Те имат вяра в това да кажеш нещо и по-късно да го докажеш с персоналния си образец .

Идеите на тези Телци нормално касаят съществени тематики и са в положение да влияят върху живота на другите. Опасността при тях е да не станат дидактични и да не повярват в личната си безпогрешност. Те би трябвало да работят върху своята еластичност, в случай че не желаят да се самоизолират. В живота си могат да са самотни, тъй като имат потребност да водят, само че и да поддържат известна отдалеченост сред себе си и обществото. Те високо ценят своето усамотение и не обичат изненадващи визити или натрапници.

Препоръки:

Опитайте се да сте по-сърдечни и игриви . Не заемайте крайни, догматични или твърди позиции. Помнете, че всеки може да ви научи на нещо ново и че най-хубавият преподавател е безконечният възпитаник. Дайте добър образец, като признавате грешките си.

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР